Ζήστε την κορυφαία και μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού συστήματος Spearfishing Instructors, που αναπτύχθηκε από τον πολυπρωταθλητή και εκπαιδευτή εκπαιδευτών Υποβρυχίου Κυνηγίου με άπνοια, Μανώλη Γιάνκο.

Οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευτές εκπαιδευτών μας είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο για να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση  σε όλες τις τεχνικές Υποβρυχίου Κυνηγίου, στον εξοπλισμό και την τεχνολογία που χρησιμοποιούνται για την δραστηριότητα, στις μεθόδους κατάδυσης και στην ανάλυση των παραγόντων που οδηγούν στα καλύτερα αποτελέσματα παγκοσμίως, ανεξαρτήτως  θηραμάτων, τοποθεσίας ή συνθηκών.

Προσφέρουμε την δυνατότητα διαδικτυακών μαθήματων, ατομικών μαθήματων ενός προς ένα, σε ομάδες των δυο ή και λίγων ατόμων, σεμινάρια εκπαιδευτών υποβρύχιου ψαρέματος, εκδρομές ειδικού σκοπού  στην Ελλάδα αλλά και σε εξαιρετικές τοποθεσίες του πλανήτη κατόπιν ζήτησης. Όπως και στην εκπαίδευση ελεύθερης κατάδυσης, οι θεωρητικές online συνεδρίες  μπορούν να συνδυαστούν με ένα ταξίδι ψαροτούφεκου στην Ελλάδα με οδηγό έναν έμπειρο ψαροκυνηγό και εκπαιδευτή υποβρυχίου κυνηγιού!

Μάθε να ψαρεύετε με τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους από την αρχή ή  βελτιώστε τις δεξιότητές σας μαζί μας για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά σας ως υποβρύχιος κυνηγός. Οι εκπαιδευτές μας στο Υποβρύχιο ψάρεμα έχουν χρόνια αγωνιστικής και ψαρευτικής εμπειρίας, σε διάφορα μέρη του πλανήτη, και είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους καθώς και πολλές εμπειρίες!

 

ΓΙΑΤΙ να κάνω ΜΑΘΗΜΑΤΑ στην Spearfishing Instructors;

Με τα μαθήματα στην Spearfishing Instructors γίνεστε μέλος μιας ομάδας όπου θα μαθαίνετε από έμπειρους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένου και του ιδρυτή μας Μανώλη Γιάνκου. Θα μάθετε όλες τις απαραίτητες τεχνικές που πρέπει να γνωρίζετε καθώς και πώς να επιλέγετε και να χρησιμοποιείτε την καταλληλότερη προσέγγιση για κάθε βυθό, υποβρύχια δομή, καιρικές συνθήκες και είδος θηράματος.

Θα μάθετε πότε, γιατι και πώς να κυνηγήσετε συγκεκριμένα θηράματα, καθώς και τη συμπεριφορά και τη φυσιολογία τους. Μάθαίνετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε τον πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τεχνολογία σόναρ για να βρείτε νέα σημεία ενδιαφέροντος για υποβρύχιο κυνήγι.

Βουτήξτε μαζί μας για να εξερευνήσετε και να μάθετε, αληθινά και σε βάθος, τι είναι το θαλάσσιο περιβάλλον και τι πιθανά θηράματα έχει να προσφέρει.

Μπείτε μαζί μας σε έναν νέο κόσμο, έναν κόσμο όπου αλιεύετε θηράματα με τον πιο βιώσιμο τρόπο και τρώτε ό,τι πιάνετε. Η ηθική μας προσέγγιση κλίνει έντονα προς την δόμηση μιας γενιάς υποβρυχίων κυνηγών με έντονη οικολογική συνείδηση και στοχεύουμε να κυνηγούμε υποβρυχίως με ασφάλεια, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το υποβρύχιο οικοσύστημα.

Τα μαθήματα της Spearfishing Instructors όχι μόνο σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για το ψαροτούφεκο, αλλά επίσης αποτρέπουν ατυχήματα και σώζουν ζωές διδάσκοντας τα απόλυτα ασφαλέστερα πρωτόκολλα για το κυνήγι με την χρήση ψαροτούφεκων κάτω από το νερό.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε απλά να μάθετε, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, να διαγωνιστείτε σε κάποιο πρωτάθλημα ή να πιστοποιηθείτε ως εκπαιδευτής Υποβρυχίου Κυνηγιού. Καλωσορίζουμε επίσης εκείνους τους ψαροκυνηγούς που ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία και ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν ως Spearfishing Instructors Specialized Guides.

Μπορείτε, επίσης, να γίνετε πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ή ακόμη και Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών για την SI.

Dive in with us και ανακαλύψτε τις διαθέσιμες επιλογές που προσφέρουμε για το υποβρύχιο κυνήγι!